Diensten

 • Accountancy en belastingadvies

  Proactief advies geven, ontwikkelingen op tijd signaleren en meedenken. Dat is wat je van ons kunt verwachten. Natuurlijk controleren we de jaarrekening of maken we financiële analyses. Nauwkeurig en betrouwbaar. Maar je kunt daarnaast op onze uitgebreide service rekenen. En dat zonder extra kosten. Bel ons dus gerust als je een vraag hebt of iets wilt checken.


 • Administratie en managementinformatie

  Op rolletjes: van starter tot miljoenenbedrijf Een goede administratie schept overzicht, kennis en inzicht. Met betrouwbare en up-to-date gegevens maak je weldoordachte keuzes en kun je je doelstellingen eerder realiseren. Wij helpen je graag bij het inrichten en voeren van een betrouwbare administratie. En we leveren natuurlijk ook (tussentijdse) managementinformatie.


 • Personeelsadvies en salarisadministratie

  Menselijk en op maat Vernieuwen, succesvol zijn en gemotiveerd personeel: winstgevende ondernemingen beginnen bij menselijk kapitaal. De experts van Phidra adviseren je graag en bieden ondersteuning op het brede gebied van personeel en organisatie.


 • Onze softwarepartners

  Menselijk en op maat Software as a Service Digitaal je zaken regelen is bij ons vanzelfsprekend. Software as a Service (SaaS) is software die als online dienst wordt aangeboden. Je koopt de software dus niet zelf, maar betaalt alleen voor het gebruik ervan.


 • Hix Hix

  Via Hix heb je direct en overal toegang tot je administratie. Je logt 24/7 in met je persoonlijke inlogcode op de beveiligde webpagina. Cijfers bijwerken of even een overzicht doorsturen aan je collega vanuit de trein of vanaf de luchthaven. Kan gewoon.


 • DGA-desk

  Alles voor DGA’s Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) krijg je te maken met verschillende aspecten binnen je administratie en boekhouding. Privé en zakelijk belang zijn vaak met elkaar verweven. Jaarcijfers, aangiftes, salarissen, verzekeringen, maar ook je pensioen of een auto van de zaak. Je kunt rekenen op goed advies met de service van de DGA-desk van Phidra.


 • Phidra-File-Upload Phidra File Transfer

  Met de Phidra File transfer kan je op een eenvoudige en veilige manier documenten / bestanden uploaden via de portal van Hix. Wil je gebruik maken van de Phidra File Transfer neem dan contact met ons op, zodat wij de beveiligde verbinding voor u kunnen openzetten.