Accountancy en belastingadvies

Proactief advies geven, ontwikkelingen op tijd signaleren en meedenken. Dat is wat je van ons kunt verwachten. Natuurlijk controleren we de jaarrekening of maken we financiële analyses. Nauwkeurig en betrouwbaar. Maar je kunt daarnaast op onze uitgebreide service rekenen. En dat zonder extra kosten. Bel ons dus gerust als je een vraag hebt of iets wilt checken.

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Zeker weten dat je administratie, rapportages en jaarrekeningen kloppen. Niet wakker liggen over wettelijke regels en richtlijnen. Onze accountants nemen je werk uit handen. Met een verklaring geef je aandeelhouders of banken extra vertrouwen in je organisatie. Maar we doen meer:

  • Wij voeren controle-opdrachten uit, zodat je een controleverklaring bij de jaarrekening ontvangt. Uiteraard doen we dat op de Phidra-manier: niet afstandelijk, maar proactief en in samenwerking met alle belanghebbenden.
  • We verrichten samenstelwerkzaamheden. Bijvoorbeeld bij jaarrekeningen, maar ook bij andere financiële verantwoordingen.
  • We voeren bijzondere controle-opdrachten uit, bijvoorbeeld voor subsidietrajecten.
  • We zijn graag betrokken bij andersoortige werkzaamheden. Denk aan specifieke advisering of due diligence werkzaamheden.

BELASTINGADVIES

Fiscalisten verzorgen aangiften en geven fiscaal advies. Persoonlijk en zakelijk belastingadvies. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsoverdracht, je vermogens- en estateplanning en optimalisering van de fiscale positie. De fiscalisten van Phidra begeleiden je echter niet alleen bij fiscale vraagstukken, maar zijn ook jouw sparring partner, coach en vraagbaak bij allerlei niet-specifiek fiscale vraagstukken. Denk aan (verdere) optimalisatie van bedrijfsprocessen, de waardering van je onderneming en het verkoopklaar maken ervan. We zorgen ervoor dat je zo min mogelijk belasting betaalt binnen de grenzen van de wet, waarbij een goede verhouding met de Belastingdienst van belang is. Wij hebben als kantoor een Horizontaal Toezicht-convenant gesloten met de Belastingdienst. Jij kiest zelf of je daar wel of geen gebruik van wilt maken.