Administratie en managementinformatie

Op rolletjes: van starter tot miljoenenbedrijf

Een administratie voeren kan toch iedereen zelf? Dan hoeft het toch ook niet zo veel te kosten? Dat zijn veel gehoorde opmerkingen van ondernemers. Een goede administratie is belangrijk en schept overzicht, kennis en inzicht. Met betrouwbare en up-to-date gegevens maak je weldoordachte keuzes en kun je je doelstellingen eerder realiseren. Jouw administratie vormt de basis voor actuele managementinformatie en is voor ons essentieel om jou (proactief) advies te geven. Door de hoogwaardige automatisering van onze bedrijfsprocessen bieden wij jouw administratievoering tegen een scherp tarief aan. Voor een goede basis die altijd up-to-date is.

Daarnaast biedt onze administratieve softwarestraat mogelijkheden voor ondernemers die zelf hun administratie voeren. Als je onze softwarestraat implementeert, blijft er meer tijd over voor je eigen werkzaamheden of kan je zelfs je administratieve afdeling inkrimpen.

Ook verzorgen wij:

  • aangiften omzetbelasting;
  • jaarrekeningen en (tussentijdse) managementinformatie;
  • advies en ondersteuning, bijvoorbeeld bij het opstellen van begrotingen.

Voor wie?

Iedereen kan profiteren van de voordelen van accountants en administrateurs onder één dak. Starters kunnen bij ons terecht, maar grotere bedrijven net zo goed. Met moderne tools tegen een schappelijk tarief. Neem contact op.