Stagiair

Voor ons bedrijfsonderdeel Phidra Accountancy B.V. zijn wij op zoek naar een:
Stagiair

Studeer jij HBO Accountancy, Bedrijfseconomie of Management, Economie & Recht en ben je op zoek naar een stageplaats vanaf 2019 voor je stageperiode bij een ambitieuze organisatie? Wellicht dat Phidra Accountants & Adviseurs dan voor jou DE stageplaats heeft!

Phidra Accountants & Adviseurs is een jonge full-service organisatie die zich richt op de dienstverlening op het gebied van accountancy, (salaris)administratie, belastingadvies en personeel & organisatie. Phidra is een snelgroeiende organisatie en heeft vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Functieomschrijving
Als stagiair verricht je onder begeleiding ondersteunende werkzaamheden voor een grote diversiteit aan cliënten. Phidra is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en tot onze klantenkring behoren dan ook veel groeiende ondernemingen en familiebedrijven. Daarnaast zijn wij actief in de gezondheidszorg, non-profit, en kunnen wij zelfs enkele beursgenoteerde ondernemingen tot onze cliëntenkring rekenen. Dit biedt voor jou de mogelijkheid om echt een indruk te krijgen van het vakgebied en een start te maken om je binnen diverse vlakken te ontwikkelen. Je krijgt tijdens je stage te maken met werkzaamheden met betrekking tot financiële administraties, controles en samenstelopdrachten. Kortom, je krijgt te maken met alle facetten binnen het vakgebied!

Jouw profiel
Je bent bezig met een studie HBO Accountancy, Bedrijfseconomie of Management, Economie & Recht en wil je graag ontwikkelen in het accountancy-vak. Daarnaast ben je service verlenend ingesteld, gemotiveerd, nauwkeurig en beschik je over goede contactuele vaardigheden. Tevens beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en heb je kennis van Word en Excel.

Ons aanbod
Wij bieden jou een interessante stageplaats met een stagevergoeding afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast zal je voldoende worden begeleid en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.

Solliciteren
Spreekt bovenstaand profiel je aan stuur dan een enthousiaste motivatie en je CV naar: solliciteren@phidra.nl

Acquisitie niet gewenst.