Voor ons bedrijfsonderdeel Phidra Belastingadvies B.V. zijn wij wegens uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een:

Junior Belastingadviseur (M/V) (24-40 uur per week)

Phidra Accountants & Adviseurs is een jong en dynamische full-service organisatie, actief in de accountancy, belastingadvies, (salaris)administratie, personeel & organisatie. Phidra is een snelgroeiende, vooruitstrevende organisatie en heeft vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en daartoe behoren dan ook veel groeiende ondernemingen en familiebedrijven. Daarnaast zijn wij actief in de gezondheidszorg, non-profit, en mogen wij ook enkele beursgenoteerde ondernemingen tot onze cliëntenkring rekenen.

Functieomschrijving
Als Junior Belastingadviseur verricht je werkzaamheden voor een grote diversiteit aan cliënten. De werkzaamheden richten zich op (ondersteunende) werkzaamheden in de belastingadvisering en het geven van lichte/minder complexe belastingadviezen. Deze zijn aanvankelijk uitvoerend maar ook licht adviserend van aard. De functie moet gezien worden als een startfunctie. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Belastingadviseur.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde fiscale opleiding op HBO of universitair niveau, bij voorkeur Fiscale Economie of Fiscaal Recht en het liefste enige jaren werkervaring. Je bent dienstverlenend en servicegericht ingesteld, werkt zelfstandig en nauwkeurig, je hebt goede contactuele vaardigheden, bent proactief en werkt graag in een team.

Ons aanbod
Wij bieden jou een interessante functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande jou aan en ben je bereid om zowel vanuit onze vestigingen in Haarlem als Alkmaar te werken, stuur dan digitaal je motivatie en je CV naar:
solliciteren@phidra.nl

Acquisitie niet gewenst.