Voor ons bedrijfsonderdeel Phidra Accountancy B.V. zijn wij wegens uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een:

Relatiebeheerder (M/V) (Haarlem/Alkmaar voor 24 tot 40 uur per week)

Phidra Accountants & Adviseurs is een jonge en dynamische full-service organisatie, actief in accountancy, belastingadvies, (salaris)administratie en personeel & organisatie. Phidra is een snelgroeiende, vooruitstrevende en digitale organisatie met vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en daartoe behoren dan ook veel groeiende ondernemingen en familiebedrijven. Daarnaast zijn wij actief in de gezondheidszorg,
non-profit en mogen wij een aantal beursgenoteerde ondernemingen tot onze cliëntenkring rekenen.

Functieomschrijving
Als relatiebeheerder verricht je werkzaamheden voor een grote diversiteit aan cliënten. Dit biedt voor jou vele mogelijkheden om je op diverse vlakken te ontwikkelen. Je bent als relatiebeheerder eindverantwoordelijk en het aanspreekpunt voor jouw cliëntenportefeuille en onderhoudt rechtstreeks en veelvuldig contact met de cliënten en je team. Je voert zelfstandig (advies) werkzaamheden uit met betrekking tot financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving en verantwoordelijk voor de vertaling daarvan naar de praktijk en de interne organisatie. Verder verwachten we dat jij in je functie opdrachten coördineert en de voortgang bewaakt.

Jouw profiel
Je bent in de eindfase van de studie voor AA of RA of je bent afgestudeerd accountant (AA/RA) en beschikt over ruime werkervaring op het gebied van accountancy. Persoonlijke eigenschappen als integriteit, zorgvuldigheid en deskundigheid zijn de uitgangspunten binnen onze organisatie en van onze dienstverlening. Je bent daarnaast service verlenend ingesteld, klantgericht, werkt zelfstandig en nauwkeurig, je hebt goede contactuele vaardigheden, je bent vaktechnisch sterk onderlegd, bent proactief en werkt graag in een team.

Ons aanbod
Wij bieden jou een interessante functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studieregeling en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande jou aan, stuur dan je motivatie en je CV naar:
solliciteren@phidra.nl

Acquisitie niet gewenst.