Voor ons bedrijfsonderdeel Phidra Belastingadvies B.V. zijn wij op zoek naar een:

Fiscaal stagiair (M/V)

Studeer jij HBO Fiscale Economie/Fiscaal Recht of WO Fiscale Economie/Fiscaal Recht en ben je op zoek naar een stageplaats bij een ambitieuze organisatie? Wellicht dat Phidra Accountants & Adviseurs dan voor jou een stageplaats heeft!

Phidra Accountants & Adviseurs is een jonge full-service organisatie die zich richt op de dienstverlening op het gebied van accountancy, (salaris)administratie, belastingadvies en personeel & organisatie. Phidra is een snelgroeiende organisatie en heeft vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Functieomschrijving
Als stagiair verricht je onder begeleiding ondersteunende werkzaamheden voor een grote diversiteit aan klanten. Phidra Accountants & Adviseurs is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en daartoe behoren dan ook veel groeiende ondernemingen en familiebedrijven. Daarnaast zijn wij actief in de gezondheidszorg, non-profit, en kunnen wij zelfs enkele beursgenoteerde ondernemingen tot onze cliëntenkring rekenen. Dit biedt voor jou de mogelijkheid om een indruk te krijgen van het vakgebied en een start te maken om je binnen diverse vlakken te ontwikkelen.

Je krijgt tijdens je stage te maken met ondersteunende werkzaamheden in de belastingadvisering en het opstellen van aangiften en het geven van lichte/minder complexe belastingadviezen. De werkzaamheden zijn aanvankelijk uitvoerend maar later ook licht adviserend van aard.

Jouw profiel
Je bent bezig met een studie HBO Fiscale Economie/Fiscaal Recht of WO Fiscale Economie/Fiscaal Recht en wil je graag ontwikkelen in het fiscale vak. Daarnaast ben je service verlenend ingesteld, gemotiveerd, nauwkeurig en beschik je over goede contactuele vaardigheden. Tevens beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en heb je kennis van Word en Excel.

Ons aanbod
Wij bieden jou een interessante stageplaats met een stagevergoeding afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast zal je voldoende worden begeleid en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande jou aan en ben je bereid om zowel vanuit onze vestigingen in Haarlem als Alkmaar te werken, stuur dan digitaal je motivatie en je CV naar:
solliciteren@phidra.nl

Acquisitie niet gewenst.